Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
büyükharman
büyükharman

Tele-koku

Yorum

Tele-koku

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1028

Okunma

Tele-koku

Tele-koku

elimde izmarit kokusu var
sigarasız...

içime duman çekesim var
apansız...

bir ah çekesim var

görüyorum ki duymuşsun
ben uyanmadan
ve
anlamışsın...

elimi uzatasım
seni dinleyesim var

gemiye binip
"hadi kaptan" diyesim var

uzaklara açılasım
yerleşip kalasım var

şimdiler bir seyirde
sensiz bensiz
açık da, kıyı da
nerdeyse kimsesiz

Serenat MERİÇ

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Tele-koku Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Tele-koku şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Tele-koku şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL