Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
SIIR DOSTU
SIIR DOSTU

SEVMİŞTİM SENİ

Yorum

SEVMİŞTİM SENİ

17

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1382

Okunma

SEVMİŞTİM  SENİ

SEVMİŞTİM SENİ

çok sevmişti kalbim seni
sana canım demis,
seninle bir ömür birlikte
olmayı hayal etmiştim...
kalbimi sana sunmuş
senin olmasını dilemiştim..
ve
hâlâ seni düşünür, seni özlerim...

aşklar neden çabuk biter
neden kalıcı
değildir sevgiler..
yitirilmiş bir sevdanın
pişmanlığı olmaz mı
her gidenin ardından,
geri dönüşü yokmudur
bu gidişin..

ağlayan bir çift göz
bıraktın sen de arkanda,
gözyaşım sel gibi
yalnızlığın kor ateşi
yanıyor yüreğimde...

imkânsız aşklar
için mi yaratılmışım ben
ne kavuşmayı, ne unutmayı
biliyorum..
hayatın kalmadı anlamı
yitip giden yılların ardından..

bir parça mutluluk dilemek
ne zormuş,
hayata tutunmak,
askı yaşamak için..

ŞİİR DOSTU
VİLDAN GÜLDAĞLI
13.01.2009 - 9.30

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sevmiştim seni Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevmiştim seni şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEVMİŞTİM SENİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Tsukuyomi
Tsukuyomi, @tsukuyomi
14.1.2009 18:29:47
ELİNİZE
SAĞLIK ŞAİR
ÇOK
GÜZEL
BİR
ÇALIŞMAYDI
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL