Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Bibi
Bibi

Dayan Filistin

Yorum

Dayan Filistin

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1224

Okunma

Dayan Filistin


Sana uzaktan dua etmekten başka yapabildiğim yok,
Dayan Filistin, dualar senin için çoğalıyor semada,
Belki ölen sensin, güç karşıdakinde ama o kadar değil,
Söz bitmedi henüz, geçmişte böyle oldu, gelecekte de…

Dayan Filistin, haksız olanların yardımcısı şeytandır,
O da zayıf bir etkidir, yanılanın düşeceği cehennemdir,
Kovuldukları yerden geldiler, hak kendilerinde sandılar,
Biliyoruz ki her zaman ve her yerden kovulan şeytandır…

Dayan Filistin, onların dayandığı duvar gözyaşı doludur,
Ağlayarak bitiremediler, dökülecek daha çok gözyaşı var,
Burada dökülen yaşlar duvarlar boyu akar gider, kandırır,
Orada dökülecek yaşlar sel olsa da yanan ateşi alevlendirir…

Dayan Filistin, sen tek vücut ümmetin gövdesi oldun orada,
Edilecek çok dua var, gölgesi sizin için çoğalıyor semada,
Allah tek şahidimizdir, dualar size açılan eller Rab’bimedir,
Ondan gelecek yardım bizim için şifadır, onlar için de ateştir…

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Dayan filistin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dayan filistin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Dayan Filistin şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
A.KAPTAN
A.KAPTAN, @a-kaptan
5.1.2009 23:56:00
'Ey iman edenler! Yahudi ve hıristiyanları dost edinmeyin. Onlar birbirlerinin dostudurlar. Sizden kim onları dost edinirse, o onlardandır. Şüphesiz ki Allah zâlimler gürûhunu hidayethe erdirmez.' (Mâide: 51)

allah yar ve yardımcıları olsun.. Yazan kalemi kutlarım..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL