Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
nisan_27
nisan_27

Ömür yetmedi

Yorum

Ömür yetmedi

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

950

Okunma

 Ömür yetmedi

Ömür yetmedi

Düştüğüm yollar çileli uzun
Gitmiyor aklımdan bir türlü hüzün
Huzuru arayan gönlümde sızı
Bitecek sandım da ömür yetmedi

Unuttum mazimde kalan o,anı
Alıp götürdü yıllar, rüzgâr misali
Bırak her şeyi bu dünya fani
Geride muhabbet kaldı mı hani?
Bakiyi bulmaya ömür yetmedi

Şu ömürde huzuru tatmadım
Kapalı gönül kapım, karanlık çökmüş
Esip geçen rahmeti göremez olmuş
Gelecek muallâkta sonrasını bilemem
Karanlığı silmeye ömür yetmedi.

Yokuşlar çıktım dizler yorgun
Bahçeme diktiğin güller hep solgun
Her açan bahar olsa da solgun
Alıp koklamaya ömür yetmedi
21 Eyl. 08 _ 01 40

Murat TORGAY

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ömür yetmedi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ömür yetmedi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ömür yetmedi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL