Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Doğu Baran
Doğu Baran

Yanacaksın

Yorum

Yanacaksın

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1016

Okunma

Yanacaksın

Ucuz kahramanların


Filistin’e çorbalık bulgur dağıtma vakti geldi.


Seçimden önce !.



Biz de bu savaşı bu savaşları yedik !.









şiir ki önsözüdür ölümlerin
uçurum olur her kelime


kimine Amerikan bezinden
kimininki Şile


yalnızca fakiri örter
uyuduğu çarşaf
kefen niyetine


kırk çıplağı koysan üst üste
bir tane cepli adam çıkmaz


ister zengin ol ister fukara
götünde bokun bile kalmaz


ne kadar ibneysen
o kadar dua dahi seni kurtarmaz



yanacaksın…



Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yanacaksın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yanacaksın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yanacaksın şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL