Mutlu olmanın en garantili yolu bir başkasını mutlu etmektir
KerimoğluAlp
KerimoğluAlp

Su Vatan

Yorum

Su Vatan

( 1 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

34

Okunma

Su Vatan


Asya’dan gelip deniz kenarına konmuşuz
Deniz, mehtap, güneşli şarkılar uydurmuşuz.

Resmen yarım adayız denizden bihaberiz,
Denizi hep severiz korumayı bilmeyiz.

Nasıl geldik bu hale elimizden kurtulmaz
İlk sevmediklerimiz sonra sevdiklerimiz.

Denizi kirletiriz sorsalar en temiziz.
Hak etmiyoruz seni şimdilerde en çok biz

Biraz daha sabır et cahili yeneceğiz.
Titreyip kendimize illaki geleceğiz.

Alpslan
151217 TEM 23

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Su vatan Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Su vatan şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Su Vatan şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL