Hedefe kestirmeden giden yol en tehlikeli yoldur. çünkü o kurşunların gittiği yoldur. jerzy lec
Nu
Nuri38

EY DOST

Yorum

EY DOST

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

24

Okunma

EY DOST

Giden gitti
Gün ağardı
Karanlık yitti
Ey dost
Kimi gül idi
Kimi diken
Kimi güne bakan
Kimi zerdali
Giden gitti
Ey dost
Gün oldu
Harman oldu
Güz oldu,
Yaz oldu,
Yağmur yaprağın,
Güneş toprağın oldu,
Giden gitti
Ey dost
Ne başak kaldı
Ne denesi
Ne kışı
Ne baharı
Ne yazı
Tümü zehmeri ayazı
Giden gitti
Kalan kaldı
Ey dost

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ey dost Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ey dost şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
EY DOST şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL