Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
wer bin ich
wer bin ich

Cem-i cümle

Yorum

Cem-i cümle

4

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1723

Okunma

Cem-i cümle

Cem-i cümle

Cem-i cümle
gelirse ihsana
insanogu hoş sohbet
gelir lisana.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Cem-i cümle Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Cem-i cümle şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Cem-i cümle şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
wer bin ich
wer bin ich, @werbinich
11.1.2009 20:58:08
Tarih:29 Aralık 2008 Pazartesi 22:20:17
RE:*****





---------------------«»---------------------
ANSIZIN ( 12/23/2008 )
---------------------«»---------------------

Sistemden kaynaklanan sorundan dolayı bazı şiirlerin başlıkları silinmiştir. Siz biliyorsanız ekleyebilirsiniz. Eğer bilmiyorsanız 2-3 iş günü içerisinde biz ekleriz.

Sorun için özür dileriz.
---------------------«»---------------------

Nedir bu sayin Ansizin, deneme yanilma yöntemimi. Siirlerin basliklarini üc is günü icerisinde düzelteceginizi söylediniz, ama malesef bayagi uzun bir zaman oldu.

Wer bin ich
rüzgarlı
rüzgarlı, @ruzgarli
21.12.2008 11:59:08
sözün kısası makbul, özün manası, bu sayfada iki şahsiyetten kar tansi dizeler teşekkürler sizlere, kurlarım her iki şairide
selam saygı kalemi-yüreklere
wer bin ich
wer bin ich, @werbinich
3.12.2008 13:54:04
Tesekkür ederim sayin ELIF_CE , sanirim bu tesbitinize katilmak zorundayim, ve, yerinde bir tespit oldugunuda söylemek zorundayim.
ELIF_CE
ELIF_CE, @elif-ce
3.12.2008 09:06:20
TÜM INSANLIGIN BU ARALAR EN COK IHTIYACI OLAN IHSAN LA INSAFF,TEBRIKLER.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL