Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
wer bin ich
wer bin ich

Yildiz

Yorum

Yildiz

( 1 kişi )

2

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

990

Okunma

Yildiz

Yürek’ten kaydımı yıldız,
müebbete mahkum olur beden.
Yürek‘ten kaydımı yıldız,
sevdaya haps olur yürek.
Yürek‘ten kaydımı yıldız,
olası olasılıklar
cennet cehennem
Huri Zebani ve benzeri.

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Yildiz Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yildiz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yildiz şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
müebbet fani
müebbet fani, @muebbetfani
9.10.2013 14:06:10
5 puan verdi
kutlarım güzel çalışmayı sunan kalemi,tebrikler;saygılarımla:)
Murat Çakır (şeker29)
Murat Çakır (şeker29), @muratcakir-seker29-
9.10.2013 11:06:33
yüreğine sağlık güzeldi
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL