Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
idrisi
idrisi

ÖYLE BİR SANCI Kİ

Yorum

ÖYLE BİR SANCI Kİ

( 1 kişi )

3

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1072

Okunma

ÖYLE BİR SANCI Kİ

ÖYLE BİR SANCI Kİ

Öyle bir sancı ki;
Ölümcül yarada kezzap misali,
Kavurur büsbütün benliğini.
Öyle ki Azrail’i çağırırsın yardıma,
O da gelemez emirsiz.
Ve beklersin, tutuştuğun alev içerisinde.

Öyle bir sancı ki;
Uzanan ellere öfke duyarsın.
Denk olur varlığın ile yokluğun,
Bütün yollar hüzne götürür seni.
Yandıkça mutlu olursun sanki.

İdris ÖZDEMİR
www.strescafe.com

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Öyle bir sancı ki Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Öyle bir sancı ki şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÖYLE BİR SANCI Kİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kocakurtsoylum
kocakurtsoylum, @kocakurtsoylum
25.11.2008 11:14:04
GÖNÜLDEN KUTLARIM.
_yüRekTen_
_yüRekTen_, @-yurekten-
25.11.2008 01:35:36
cok huzunlu ve uzuntunun, acinin doruk noktalarini isleyen dizelerdi bunlar.. basariliydi cok. kutlarim.

aramiza hosgeldin.

daim siir.

saygilar.
Oral Akdeniz
Oral Akdeniz, @oralakdeniz
25.11.2008 01:00:32
Öyle bir sancı ki;
Ölümcül yarada kezzap misali,
Kavurur büsbütün benliğini.
Öyle ki Azrail’i çağırırsın yardıma,
O da gelemez emirsiz.
Ve beklersin, tutuştuğun alev içerisinde.

çözüm azrail'de değil, içinde dost içinde...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL