Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
hayatışığı
hayatışığı

AĞLAR GECE

Yorum

AĞLAR GECE

( 6 kişi )

1

Yorum

11

Beğeni

5,0

Puan

71

Okunma

AĞLAR  GECE

AĞLAR GECE

Bir doğumevi kalabalığı dokunur
yalnızlığıma...

Ben ne zaman bir bebek görsem
gidişin gelir aklıma
sabahın en erken vakti...

Kapı kolunda asılı mor fuları
beğenmeyişin kulağımda...

Son sözündü galiba
son gülücüğün
Hoşça kal demek
uzun gelmiş olmalı ki
veda etmedin...

Bir ölümevi yalnızlığı dokunur
kalabalığıma...

Çığlıklar...
Feryatlar...

Ben
ne zaman düşünsem
Bir düş düşer
düşüncemden...

Ve
Ben ne zaman
kırmızı oje sürsem
Bir ayrılık haberi çalar gözlerimi

Usul usul ağlar gece...

Hayat ışığı

17122025

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

100% (6)

Ağlar gece Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ağlar gece şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AĞLAR GECE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
Ali Rıza  Coşkun
Ali Rıza Coşkun, @alirizacoskun
17.12.2025 23:21:47
5 puan verdi
Şiirinizde doğum ve ölüm imgeleriyle birleşen ayrılık, derin bir tezat üzerinden dokunaklı bir şekilde işlenmiş.
“Kırmızı oje sürsem, bir ayrılık haberi çalar gözlerimi” dizesi, gündelik bir ayrıntıyı güçlü bir hüzne dönüştürüyor.
Kaleminize sağlık; eseriniz geceyi sessiz bir ağıt ve içsel bir yalnızlıkla buluşturmuş.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL