Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Aşık TURHAL
Aşık TURHAL

BİR AŞK İSTİYORUM

Yorum

BİR AŞK İSTİYORUM

( 2 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

35

Okunma

BİR AŞK İSTİYORUM



Durup dinlenmeden yolundan koşup
Bir aşk istiyorum ömür boyunca
Gül gibi kokunu içime alıp
Bir aşk istiyorum ömür boyunca

Benimle oturup benimle kalkan
Varlıkta yoklukta yanımda olan
Dara düştüğümde yanımda olan
Bir aşk istiyorum ömür boyunca

Tatlı dille değil gerçek diliyle
Gözleriyle değil içten gönlüyle
Güzellikle değil aklı fikriyle
Bir aşk istiyorum ömür boyunca

HÜSEYİN TURHAL’ım doğrudan özü
Sakın ayrılmasın sevgiden sözü
Yalana kırpmasın kirpiği gözü
Bir aşk istiyorum ömür boyunca

(1 Eylül 2001)

Hüseyin TURHAL

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Bir aşk istiyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir aşk istiyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİR AŞK İSTİYORUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL