Dostlarımızın bize gösterdiği sevgiyi abartmamız, duyduğumuz minnetten değil, takdire ve sevilmeye ne kadar layık olduğumuzu herkese göstermek içindir. la rochefaucauld
ENESTURGUT
ENESTURGUT

Üzüm Gözlüm 2

Yorum

Üzüm Gözlüm 2

0

Yorum

4

Beğeni

0,0

Puan

44

Okunma

Üzüm Gözlüm 2

Sözüm, sayfalar dolusu da olsa
Ne yazsam, hep azdır üzüm gözlüme.
Arı peteğin ballısı da olsa
Ne tatsam, hep azdır üzüm gözlüme.

Sakın ayrılık girmesin araya
Ellerin, iyi geliyor yaraya
Seni taşıdım gönlümün saraya
Ne alsam, hep azdır üzüm gözlüme.

İyi günlerde ve kötü günlerde
Olmadı, geceleyin seherlerde
Ant var, beraber olacağız diye
Ne versem, hep azdır üzüm gözlüme.

Çeşmenin akıyor su olukları
Oradan su içer koç, oğlakları
sahilde denizden balıkları
Ne tutsam, hep azdır üzüm gözlüme.

Enes’i böyle sarhoş mu ettin sen ?
Özletme artık, nereye gittin sen
Kalbimi de nakış nakış ördün sen
Ne katsam, hep azdır üzüm gözlüme.

09.11.2025

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Üzüm gözlüm 2 Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Üzüm gözlüm 2 şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Üzüm Gözlüm 2 şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL