Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
yakup simsek
yakup simsek

Çekip gittin

Yorum

Çekip gittin

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

30

Okunma

Çekip gittin

Çekip gittin

Dün gece rüyamdaydın, gördüm seni,
Uyandığımda yoktun, nar ettin yüreğimi.
Âsiydin, kula kul ettin beni,
Gülden bülbüle vardın, çekip gittin.

Gerek var mıydı öyle bakmaya,
Var mıydı gerek, kül edip yakmaya?
Kal-ü belâ’da atılmadı mı Hak maya,
Yerden yere vurdun, çekip gittin.

Meğer bu bakış varmış ezelden beri,
İkrar edemedim, yanık mahlas oldu serseri.
Varlığın kaplamış cihanı, âlemi,
Birden bir’e verdin, çekip gittin.

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Çekip gittin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çekip gittin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Çekip gittin şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL