Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Bi
Birdman

Divane gönül

Yorum

Divane gönül

0

Yorum

5

Beğeni

0,0

Puan

80

Okunma

Divane gönül

Divane olmuş gönlüm, sensiz...
Yağmurlar yağardı her akşam,
Göz yaşları alır götürürdü beni.
Sırdaşım olurdu geceler,
Tatlı bir rüya gibi bekler oldum seni.
​Saatlerce düşüncelere dalardım sessizce...
Sanki tekrar gelsen mi, kalsan mı
diye düşünür oldu bu yürek.
Sorgusuz kalmıştı aslında fikirler;
Cevabı verecek kadar sahteydi gözlerin.
​Her seferinde aynı kalıyordu sözlerin.
Karmaşık duygulara sürükleyen bir rüzgara doğru
kapılmış gidiyorum uzaklara.
​Kimi zaman dalgalı, kimi zaman çarşaf gibi olan denize
hasret kalmıştı gülüşlerim senin yokluğunda.
Sarılmak mı olur sanıyordun sensiz?
​Hafifçe üşüyorum dışarda,
İçimde titriyor sevgin...
Gelsen mi gitsem mi diye düşünme artık.
Yokluğuna esir olmuş bir mahkum gibi
bekler oldum gelmeni.

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Divane gönül Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Divane gönül şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Divane gönül şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL