Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
BA
BAKİSENEL

ÖZLÜYORUM

Yorum

ÖZLÜYORUM

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

50

Okunma

ÖZLÜYORUM

Her gün bir yerini özlüyorum
Bugün gözlerinde sıra
Yarın saçlarına sözüm var
Ertesi gün ellerindeyim,
Nasıl unuttum derim bileğindeki beni
Sona saklıyorum burnunu
Çok canım yanıyor ama olsun
Şikayetçi değilim
Yansa da canım, sızlasa da yüreğim.

Sakın aklına bile getirme seni unuttuğumu
Gönlüme mıhlanmışsın sevdiğim
Zahmeti mi olurmuş
Hatırım da tutup hatıra da yaşatmanın
Hem senden zaman kalmıyor ki
Başka derdime amanın…
Her gün bir yerini özlüyorum
Göğsümde başını, öperken uyanışını, korktuğunda sarılışını.

Her gün bir yerini özlüyorum...

Baki Şenel. 2019

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Özlüyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Özlüyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÖZLÜYORUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL