Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
ahmet kavruk
ahmet kavruk

Hayat Böyledir Bazen

Yorum

Hayat Böyledir Bazen

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

66

Okunma

Hayat Böyledir Bazen

Ne yapsan da değiştiremezsin bazen,
Hayat böyledir…

Bir intikam sunar önüne,
Öfken bir mezar açar,
Tuttuğun el götürür seni oraya,
Sonra bırakır karanlık bir dehlize.

En sevdiğin kardeşine düşman,
En sevmediğinle dost olursun
Bir menfaat esintisinde…
Hayat bazen böyledir işte!

Seversin, âşık olursun, beklersin,
Çekip gider sevdiğin gözlerinden.
Özlemle kalırsın habersiz…

Kimine göre gün karanlık,
Kimine göre gece aydınlık.
Kiminin gözyaşı, kimine mutluluk…
Bazen hayat böyledir işte!

Bir yürüyüşte ayağına takılan taş,
Bazen de seçemediğin yol olur.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Hayat böyledir bazen Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hayat böyledir bazen şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hayat Böyledir Bazen şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL