Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Gölge24
Gölge24

Bi Gider Miyim Başımdan ???

Yorum

Bi Gider Miyim Başımdan ???

( 4 kişi )

1

Yorum

10

Beğeni

5,0

Puan

204

Okunma

Bi Gider Miyim Başımdan ???

Bi Gider Miyim Başımdan ???

Sabahın erken saatleri, gecenin bir yarısı
Son ses açık televizyonun sesi
Aldatmasın seni sakın gülüş sesleri
Uykusuz bir yanım,
Bir yanımın da uykudan şişmiş gözleri
Yokluğunda hala suskun ve nemli gözleri...

Adının geçmesi yetiyor ağlaması için
Hiç bir şey teselli etmiyor hani
Karşıma alıp konuşuyorum
Unut diyorum, unutmak en iyisi
Kolaysa sen unut diyor bana kendisi.

İçim içimi yiyor,
Bomboş odamın sessiz çığlıkları çınlıyor kulaklarımda
Yalnızlığıma eşlik ediyor aynalar
Sus diyorum sus,
Kendi düşüncelerim bile tırmalıyorum kulaklarımı
Bir yanım suskun,
Sensiz, nefret ediyorum diğer yanımdan.
Ya bi gider miyim başımdan ...


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Bi gider miyim başımdan ??? Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bi gider miyim başımdan ??? şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bi Gider Miyim Başımdan ??? şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
sair_lafi
sair_lafi, @sair-lafi
3.9.2025 11:40:34
İç sesleniş ama duyurmak zor. Kutluyorum saygılarımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL