Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
bfbfatihbilen
bfbfatihbilen

İçerde değilim

Yorum

İçerde değilim

( 2 kişi )

2

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

104

Okunma

İçerde değilim

Bir kere kırıldı güven,
Onarılması en zor cam gibi,
Parlaklığını kaybetti her sözcük,
Ve sessizlik kaldı senden geriye.

Kapattığım kapıyı
artık aralama,
Duvarlar ördüm her anına tek tek,
Zaman çoktan akıp gitti seninle,
Dönmek istiyorsan,
yerin yok artık.

Yalnızlıkla
uzun sohbetler ettim,
Huzur muydu,
yangın mıydı bilmeden,
Karanlık odalarda yankılandı içim,
Kalbim çığlık attı,
duyamadın.

Kırıldım…
yeniden kurulmak için,
Ama her bir parçamla.
Bir daha o kapıyı açamam,
Çünkü ben artık
içeride değilim © Fatih bilen/dile gelmeyen cümleler /telif hakkı saklıdır

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

İçerde değilim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İçerde değilim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İçerde değilim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Oktay Güvener
Oktay Güvener, @oktayguvener
19.6.2025 10:02:33
5 puan verdi
Kalp bazı şeyleri bitirmede bazen kararsız kalır ancak bitirdi mi de tam bitirir. Bu konuda yazılmış güzel bir şiir olmuş tebrik ediyorum.
Sadriye Bircan
Sadriye Bircan, @sadriyebircan
19.6.2025 09:58:01
5 puan verdi
Bir kalbin kırıklığı ve aşk'ın bitişi çok güzel kaleme dökülmüş kutluyorum yazan üstadı.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL