Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
karbulutu
karbulutu

Lahit

Yorum

Lahit

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

900

Okunma

Lahit

Şair öldü dediler
Çözemeden gitti
Okudum şiirlerinden bir iki mısra
Kördüğüm.
Ne onun söylediği oldu ne benim
Aradığını bulamadı, bulamadım
şu aciz gönlüm
Noktayı koydu
ölüm..
ölüm en güzel şiirdir
toprak kilim
iki mısra arasına sıkıştırdığımız gök
nefesimize şahit
kesildiği an dünyadan dilim
geride ya ot,
Yada lahit.



Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Lahit Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Lahit şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Lahit şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
RomanticaL
RomanticaL, @romantical
30.10.2008 21:20:26
Tebrikler..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL