Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Fatma Ceyda Doğan
Fatma Ceyda Doğan

Sana Meftun

Yorum

Sana Meftun

( 1 kişi )

0

Yorum

9

Beğeni

5,0

Puan

192

Okunma

Sana Meftun

Zayi kıldı gönüldekileri hep bu sonralar
Şavkı söndürdü sensizlik koyusu karanlıklar
Terk edişinin tarihi günlerden melun

Gurur tahtını yıktı kalpteki bilinmez savaşlar
Gerçeğimin üstünü örttü sana dair sanrılar
Gözlerimdeki bakış senden uzakta mahzun

Unutulmazı hatırlanmaz etti geçen zamanlar
Bir bir mazi oldu en beklenmedik hicranlar
Ben yemeden içmeden hala sana meftun
Fatma Ceyda DOĞAN

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Sana meftun Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sana meftun şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sana Meftun şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL