Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Sivaslı Remzi
Sivaslı Remzi

Görmedik Mi

Yorum

Görmedik Mi

( 2 kişi )

2

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

191

Okunma

Görmedik Mi

Dönmüş vuruşa vuruşa
Saygı duyar dik duruşa
Bu vatanı beş KURUŞA
Satanları görmedik mi

Su bulunur kaynağında
Sütün tadı kaymağında
Amerika’n bayrağında
Yatanları görmedik mi

Olsun zeybek ya da efe
Zevkle vurur durur tefe
Diz boyu tam bi çirkefe
Batanları görmedik mi

Kapısında olsakda ram
Yine de düzelmez aram
Helâl lokmasına haram
Katanları görmedik mi

Gel Remzi gidelim ava
Ev de boş tencere tava
Eşe dosta bol bol hava
Atanları görmedik mi

Remzi Timar

3 – 5 - 2025

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Görmedik mi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Görmedik mi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Görmedik Mi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Murat Kahraman Murâdî
Murat Kahraman Murâdî, @murat-kahraman-mur-d
3.5.2025 23:16:58
5 puan verdi
Kaleminize yüreğinize sağlık değerli Üstadım.. bu nefis eseriniz için gönülden şükranlarımı arz ederim.
Nelerini gördük Üstat.. daha neler göreceğiz kim bilir..
Saygılarımla.
ümit zeki soyuduru
ümit zeki soyuduru, @umitzekisoyuduru
3.5.2025 21:03:44
5 puan verdi
Gördük!
Yüreğinize ve kaleminize sağlık çok güzel ve anlamlıydı şiiriniz.
Saygı ve selamlar.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL