Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Edebiyatameftuun
Edebiyatameftuun

YANKI

Yorum

YANKI

( 1 kişi )

0

Yorum

12

Beğeni

5,0

Puan

184

Okunma

YANKI

YANKI

ışıksız kaldım
kabuğumda
hafif çiselenmiş
bezgin yağmurlar
yeşeriyor kalbimde
renksiz tatsız
ve bayat
araf çığlıkları
örselenmiş hakikatler
hapis ve müphem
karanlıklar
dolamış
dolanmış
çoğul
afili yankılar
yokluyor
zincirlerimi

Seher Uslu
Edebiyatameftuun

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Yankı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yankı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YANKI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL