Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Kadir YILDIZ
Kadir YILDIZ
VİP ÜYE

GÖZLER VAR

Yorum

GÖZLER VAR

( 5 kişi )

6

Yorum

25

Beğeni

5,0

Puan

221

Okunma

GÖZLER VAR



Gözler var kimisine gül olur gülzar olur
Gözler var kimine el kimine mezar olur

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Gözler var Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gözler var şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÖZLER VAR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Nilüfer Aksu
Nilüfer Aksu, @nilufer-aksu
23.4.2025 11:32:28
Nazarı güzel olan g’öze can kurban ola..


Saygı ile,
Tebriklerimi bıraktım…
NİHATYURT, @nihatyurt1
26.3.2025 00:42:00
5 puan verdi
Gözlerde varki bazen , dönen bir hızat olur
kısa ve öz
manidar tebriklrt
İYİ OZAN Kanada selam olsun sana
Ümmühan Yıldız
Ümmühan Yıldız, @ummuhanyildiz
25.3.2025 20:19:46
Gözler var kimine nur kimine har olur
Gözler var kimine sır kimine azar olur

Gözler güzeldir...

Selamlar toprağım 🍵
ümit zeki soyuduru
ümit zeki soyuduru, @umitzekisoyuduru
25.3.2025 14:08:50
5 puan verdi
Yüreğinize ve kaleminize sağlık çok güzel ve anlamlı bir beyitti.
Saygı ve selamlar.
Esrakilic1982
Esrakilic1982, @esrakilic1982
25.3.2025 01:56:16
Gözlerin, bir başka dünyaya açılan kapıdır. Kimine gül olur, o gül de sararmaya yüz tutar, solar, ama geriye bir iz bırakır. Gözlerin bazen gülzar olur, içindeki sevda hüznüyle ağlar, ama hâlâ güzellikler taşır. Gözlerin insanın içini okur, görünmeyeni gösterir. Kimine el olur, yani bir tutuş, bir sarılma, bir yardım; kimine ise mezar olur, yani bir uzaklaşma, bir ayrılık. Çünkü gözler, yalnızca baktıkları şeyi değil, bakarken neyi görmek istediklerini de yansıtır. Bir anlamda gözler, insanın en derin sırrıdır.

Yüreğinize sağlık
ASIKLUZUMSUZ
ASIKLUZUMSUZ, @asikluzumsuz
25.3.2025 00:15:07
Merhaba değerli dost
Kalem usta olunca, şiirin güzel olması kaçınılmazdır
Biz de okuduk, kutladık ve de alkışladık bu güzel eseri
Sonsuzluğun sahibine emanet olasın, sağlıcakla kalasın
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL