Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
Mem Kurt
Mem Kurt

Beni sınama

Yorum

Beni sınama

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

93

Okunma

Beni sınama

Dibimdeki varlığınla seni özlerken
Hasretindeki yokluğunla beni sınama
Her gece vuslatına dem vururken
Gönül muhabbetinden beni mahrum bırakma
Sabahın tan vaktinde
Gurbete geciken kara trenle
Garip bir yolcuyla beni sınama
Bir yudum çayın tadıyla
İki büklüm dudak payıyla
Beni sensizlikle tatsız bırakma
Ve sen meçhul yanım
Karanlık düşlerimin seheri
Uykuya hasret sebebim
Sana olan sevdamın
Üç beş nöbetlerindeyim
Parolam hayalim şafak düşler
Asaletine esas duran
Gönüllü bir neferim
Bilmem hangi dualarda
Avucuna amin olmuş seferim
Aşkın narında har olmuş harmanım
Külüne bile muhtaçken ben
Gönlüme yaktığın ateşinle
Beni soğuk bir zemheriyle sınama...Mehmet Kurt

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Beni sınama Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Beni sınama şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Beni sınama şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL