Şansa inanmak gerek, yoksa sevmediklerimizin başarısını nasıl izah edebiliriz?. (jean cocteau)
Mem Kurt
Mem Kurt

Ki sana susarsam

Yorum

Ki sana susarsam

( 2 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

198

Okunma

Ki sana susarsam

Ki Sana susar’sam
Arş’ı ala dile gelmez
Giderim sonsuzluğa
Yedi evre’nin cihan’ında
Bir daha katiyen bulamazsın
Ki sana küser’sem
İlhamım manidar olur
Seni ne satırlarıma
Ne’de dizelerime dizerim
Mısra’larımda nakarat olamazsın
Sana yazdığım şiirler ön’yargılaşır
Ki sana alı’nırsam
Ne tuttuğum elin kıymeti
Ne de beraber içtigimiz
Kırk yıllık kahvenin hatırı kalır"
İçtiğimiz çay’ı saymıyorum
Çay’ın yeri ayrı bende...
Otur oturduğun yerde
Sana ne gelecek mecalim
Ne’de anlatacak maceram var...Mem

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Ki sana susarsam Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ki sana susarsam şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ki sana susarsam şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL