Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
SEDAT KESİM
SEDAT KESİM

Her İnsan Öldürür Bir Düşü

Yorum

Her İnsan Öldürür Bir Düşü

( 2 kişi )

1

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

487

Okunma

Her İnsan Öldürür Bir Düşü

Her İnsan Öldürür Bir Düşü

Her insan öldürür birisini,
Kimisi bir düşü, kimisi bir sevgiyi
Bazen sessizlikle, bazen bir kelimeyle,
Ya da gözlerindeki o soğuk ifadeyle

Kimisi zamanı katleder usulca,
Kimisi umutları boğar karanlıkta
Bir elvedayla sona erer bir ömür,
Ya da bir suskunlukta kaybolur yarınlar

Her insan öldürür birisini,
Kimi fark eder, kimi görmez bile
Bir anlık öfke, bir anlık inat,
Ve her defasında bir şey eksilir içimizde

Öldürürüz düşlerimizi en çok,
Kendi ellerimizle mezarını kazarız
Oysa bilmeyiz;
Ölen her düşle biraz daha kayboluruz

Sedat Kesim

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Her insan öldürür bir düşü Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Her insan öldürür bir düşü şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Her İnsan Öldürür Bir Düşü şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
k.doğanay
k.doğanay, @k-doganay
26.1.2025 13:50:51
5 puan verdi
Anlamlı bir şiir okuduk.
Kutlar,selamlarımı sunarım.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL