Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
mesut çiloğlu
mesut çiloğlu

Hani öyle gülerdin ya

Yorum

Hani öyle gülerdin ya

( 1 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

224

Okunma

Hani öyle gülerdin ya

Kahkahalarınla şenlenirdi dünya,
Hani öyle gülerdin ya,
Gözlerinin içinde açardı çiçekler,
Bir beyaz bir pembe sardunya.

Gözlerin ışıklar saçardı,
Sesin kanatlanıp uçardı,
Ruhum ruhuna koşardı,
Hani öyle gülerdin ya.

Sıcak iklimlere koşardım,
Hep baharı yaşardım,
Türlü çiçekler açardım,
Hani öyle gülerdin ya.

Ağrım, sızım, derdim olmazdı,
Olsa da ilaca hacet kalmazdı,
Başkaca da kimse yaramı saramazdı,
Hani öyle gülerdin ya.

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Hani öyle gülerdin ya Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hani öyle gülerdin ya şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hani öyle gülerdin ya şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL