Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
süleymanaydoğdu
süleymanaydoğdu

Sahi

Yorum

Sahi

0

Yorum

6

Beğeni

0,0

Puan

164

Okunma

Sahi




size bir şiir okuyacağım
dedi biri
elinde bir kağıt
olsaydı
aklında bir şiir
bari
oysa şiir dedi
birşey söyledi bize
türkü söyler gibi
dili döndüğünce
anonimdi
keremle aslı
leylayla mecnun gibi
söylemişti daha önce
kağıt kalem görmemiş
biri
bu şiiri
söylediği şiir miydi
söyleyen şair mi
dinleyen bilir miydi
şiiri
sahi

şiir neydi


2024

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sahi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sahi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sahi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL