Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Dinçer Dayı
Dinçer Dayı

Bir șans daha ver bana!

Yorum

Bir șans daha ver bana!

( 3 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

3,7

Puan

1177

Okunma

Bir șans daha ver bana!

Bir șans daha ver bana!

Bugün on dokuz Aralık!
Ama, halâ senden bir haber yok!
Oysa ki, benim sana gelmek için, büyük bir özlemim var!
Bana son bir şans daha ver!
Bak telefonum avuçlarım da!
Elin gibi tutuyorum sımsıkı!
Aklımdan hiç çıkmıyorsun!
Deli divane oluyorum!
Sesini duymasam!
Seni görmesem!
Artık dayanamıyorum!
aramazsan bu gece de!
Ben yine elim de şarabım!
Zil zurnayım,
bak dayanamıyorum sensizliğe!
Ya atarım kendimi aşağıya!
Ya dikilirim karşına!
Ya benimle beraber, gelirsin! Eğer,
gelmezsen atarım arabaların önüne kendimi! Yada,
kaçar giderim!
Senden de ve bu çok sevdiğim şehirden!
Dinçer Dayı

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

67% (2)

1.0

33% (1)

Bir șans daha ver bana! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir șans daha ver bana! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bir șans daha ver bana! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
mustafabozdeveci
mustafabozdeveci, @mustafabozdeveci
20.12.2024 00:30:08
1 puan verdi
Günlük hayatta kullandığımız ifadelere bu denli yer vermemenizi tavsiye ederim
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL