Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
orhan soycan
orhan soycan
VİP ÜYE

Birlikte Daha Güçlüyüz!

Yorum

Birlikte Daha Güçlüyüz!

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

257

Okunma

Birlikte Daha Güçlüyüz!

Sen afet bilincine sahipsin, neden korkayım?
Enkaz altında sesini duysam diner acılarım.
Sesimi duyduğunu bilirim, bırakıp gitmeyeceksin.
“Korkma, uzat elini!” diyeceğini bilirim.

Bugün bir olursak, o gün biz oluruz.
Cesaretle, bilinçle çalışır, canlar buluruz.
Enkaz altında da kalsak elbet bir yol buluruz.
Çünkü biz eğitimliyiz!

Ey komşum! “Ben yaşlıyım, neme lazım” deme.
Sen panik yaparsan ne suçu var enkazın?
“Zelzele oldu, korkma kızım” diyemezsin.
Doğal afet bilinci, yediden yetmişe hepimize lazım.
Sevgilerimle,

Orhan Soycan 10/12/2024

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Birlikte daha güçlüyüz! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Birlikte daha güçlüyüz! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Birlikte Daha Güçlüyüz! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL