Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Hilmi Arsoy
Hilmi Arsoy

gecenin bir vakti

Yorum

gecenin bir vakti

( 1 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

181

Okunma

gecenin bir vakti

gecenin bir vakti



sarılmış beyaz kağıtlara kalem
üşüyen sessiz yüreğiyle
gecede uykusuzluk
kol geziyor vaktin geç saatlerinde
ardaşık yanıyor sokak lambaları
seni bekleyen gözlerimde

garip bir talan
yüreğin gölgesinde
yıldızları kucaklayan
yalnızlık ayıbında
kapı çalmalı saklı sevgiler
davet edilen her buyur edişte
kendi içinde kendi kederlerini
belli ki mısralardan dökülecekler

şafak rüzgarın atlısında
savruluyor camdan kapıdan
gönül evinde zaman esintisi
sessizliğin İmece toplantısında
kahve kokusu
İki fincan birimize
İçi özlem yol dolu
ben içtim sen soğuttun
başı öne eğen yalnızlık
belli ki ağlıyordun ...

hilmi arsoy - tekirdağ - 03.12.2023

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Gecenin bir vakti Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gecenin bir vakti şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
gecenin bir vakti şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL