Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena

BENİ BUL

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

118

Okunma

BENİ BUL

BENİ BUL



sokaklarda geceden kalma
bir hüzün titrer,
aydınlatma durağında,
bir soluk veririm,
bir çam olurum,
bankta bütünü sorgularım,
sanki tüm sorgulanan ,
sorgular da ki,
ben, bana , beni bul değilmiş gibi,
bir merhaba mesela,
bir günaydın ya da,
sorgulama, bul,
beni bende bul,
sokaklarında dolaşırken,
çiçeğe küsme,
dalından düşen gül’e
ağlasan ne,
gülsen ne,
ya da boyun büküp, küssen ne,
bir alo de , bir gün aydınlığın da,
bul beni ...
Sibel Karagöz
#sibelkaragözşiirleri
#sibel_karagoz

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Beni bul Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Beni bul şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BENİ BUL şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL