Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
dali
dali

HALİMİ DÜŞÜNSENE

Yorum

HALİMİ DÜŞÜNSENE

( 5 kişi )

0

Yorum

12

Beğeni

5,0

Puan

182

Okunma

HALİMİ DÜŞÜNSENE

Evvelinde sevdam yoktu,
Ağır yükler belim büktü,
Aşkın oku beni yıktı,
Halimi bir düşünsene

Bir ekmeği iki böldüm,
Gâh ağladın, gâhi güldüm,
İnanıp aşk üzre oldum,
Halimi bir düşünsene

Vakit döner yıllar geçer,
Rüzgâr eken ayaz biçer,
Yanılanlar elem seçer,
Halimi bir düşünsene

Felek yerden yere iter,
Göz kararır akıl yiter,
Her canlının ömrü biter,
Halimi bir düşünsene

Özbekoğlu yanar durur,
Geçmişini anar durur,
Hep kendini sınar durur,
Halimi bir düşünsene

14.11.2024 Konya
Durmuş Ali ÖZBEK
Kültür Bakanlığı Halk Şairi

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Halimi düşünsene Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Halimi düşünsene şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HALİMİ DÜŞÜNSENE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL