Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Asarvadisişairi
Asarvadisişairi
VİP ÜYE

GÖKLER AĞLADI VURGUN YEMİŞ SEVDAMA

Yorum

GÖKLER AĞLADI VURGUN YEMİŞ SEVDAMA

( 2 kişi )

1

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

241

Okunma

GÖKLER AĞLADI VURGUN YEMİŞ SEVDAMA

GÖKLER AĞLADI VURGUN YEMİŞ SEVDAMA

Vurgun yemiş yorgun sevdama
Gökler ağladı hiç düşünmeden

Bilseydim gözlerimin yanıldığını
Tutmazdım elini hiç düşünmeden
Nişan da düğün de OR’ da kalırdı
Atmazdım imzayı hiç düşünmeden
22 kasım 2004
E.A.TÜRKATAHAN/asarvadisişairi

















Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Gökler ağladı vurgun yemiş sevdama Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gökler ağladı vurgun yemiş sevdama şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÖKLER AĞLADI VURGUN YEMİŞ SEVDAMA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ABDULKERİM KAYA
ABDULKERİM KAYA, @abdulkerimkaya
19.11.2024 23:09:19
5 puan verdi
Çok güzeldi,çok acıklıydı,çok doğru,
Allah razı olsun ,
sevgi ve özlem vardı,
Hakikat vardı
o çok güzel yüreğine sağlık Üstadım
ders vericiydi,akıcı anlamlı
düşündürücüydü
kutluyorum Dualarımla selamlarımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL