Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Asarvadisişairi
Asarvadisişairi
VİP ÜYE

MUTLULUĞUN VERGİSİ

Yorum

MUTLULUĞUN VERGİSİ

0

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

232

Okunma

MUTLULUĞUN VERGİSİ

Bilmeceymiş bu hayatın dizgisi
yazgısıymış kara kalem çizgisi
benden istiyorsan mutluluğun vergisi
peşinen öderim zor gelmez bana
saatleri kurdum sevgilim vuslatım sana
17/01/2025
E.A.TÜRKATAHAN
asarvadisişairi

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Mutluluğun vergisi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Mutluluğun vergisi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
MUTLULUĞUN VERGİSİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL