Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
EMRAH ÇELİK
EMRAH ÇELİK

PARAMPARÇA

Yorum

PARAMPARÇA

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

155

Okunma

PARAMPARÇA

PARAMPARÇA

Mutlu son olmadığını bilerek takılmışız sevda rüzgarına.
Acıları bilerek sevdaya razı olmuşuz.
Bitti...

Kalakaldım deryanın ortasında,
Vicdan yok, imkan yok, kaygı çok.

Çırpınmak boşuna...Çünkü;
Acılar denizinde yüzmek zor...

Veda zamansız, hasret sınırsız.
Yürek mi?
Orada aşka dair ne varsa, paramparça.

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Paramparça Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Paramparça şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
PARAMPARÇA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL