Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Gulsum Kuruoglu
Gulsum Kuruoglu

Yalanlarla göz boyanmakta

Yorum

Yalanlarla göz boyanmakta

( 7 kişi )

1

Yorum

12

Beğeni

5,0

Puan

192

Okunma

Yalanlarla göz boyanmakta

Kolaylaşan yaşamımızda,
zamansızlık kayboldu.
Teknoloji yürüyor yolda,
ürünler tükendi ahir.

Yorgunluk var dilde,
tembellik çoktu bedende.
Hazıra konduk biz de,
nimet gitti gideli elden.

Herkes her şeyi gözlemekte,
kimse kimseyi dinlememekte.
Kahvenin hatırı tükenmekte;
çeşitleri, tatları değişmekte.

Yalanlarla göz boyanmakta,
anlık ilişkilerle çoğalmakta.
Yetmez denilen bollukta,
tükenmişlik var ortalıkta.

Kahreden kaoslar doğmakta,
ölüm gelmez sanılmakta.
Vurur savunmasız ortalıkta,
rahat uyuyacağını sanmakta.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (7)

5.0

100% (7)

Yalanlarla göz boyanmakta Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yalanlarla göz boyanmakta şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yalanlarla göz boyanmakta şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Kavi66
Kavi66, @kavi661
14.11.2024 06:47:57
5 puan verdi
Her zamanki gibi harika bir eser olmuş yine üstade selam duamla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL