Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
Dinçer Dayı
Dinçer Dayı

Sen benim bir tanemsin!

Yorum

Sen benim bir tanemsin!

( 2 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

442

Okunma

Sen benim bir tanemsin!

Sen benim bir tanemsin!

Yürüyüşün ceylan gibi!
Süzülürsün bir kuğu gibi!
Duruşun ise hırçın bir kedi gibi!
Gülüşün, hayat veren, bir güneş gibi!
Sen bana göre, nadi de bir gül!
Sen eşsiz bir çiçek!
Sen benim hayatım!
Sen benim varlığım!
Sen bana huzur veren geleceğim!
Sen benim gecelerim de rüyam!
Gündüzlerim de hülyam!
Kalbimdeki, en büyük sevdam!
Sen benim tek aşkım!
Öyle ki...
Can yoldaşım!
Hayat arkadaşım!yanımdaki, sırdaşım!
Sen benim yaşam kaynağım!
Sen benim tek sevgi dünyam!
Dinçer Dayı

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Sen benim bir tanemsin! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sen benim bir tanemsin! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sen benim bir tanemsin! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL