Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Azizim66
Azizim66

ACIYORUM

Yorum

ACIYORUM

( 4 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

223

Okunma

ACIYORUM

Acıyorum , karabahtlı insanlara ben
Görünce vicdanım, sızlıyor birden
Kahroluyor ! zalim neslin elinden
Acıyorum, acıyorum ,görünce her dem

Acıyorum , hakka çamur atana
her işine yalan , hile katana
Kul hakkını, hiçe sayıp yutana
Acıyorum , acıyorum , o zavallılara

Acıyorum , mesuliyetini bilmeyenlere
Müslümanım deyip , yetinenlere
Gaflet uykusuna kapılanlara
Acıyorum , acıyorum, o zavallılara

Acıyorum hacı ana İle, hacı babaya
Oğlu kızı olmuş , batıldan yana
Onları böyutüp , atmış. yabana
Acıyorum ,acıyorum ,o zavallılara

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Acıyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Acıyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ACIYORUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL