Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
MEHMET AKİF GÜNGÖR
MEHMET AKİF GÜNGÖR

Bizim Çoban

Yorum

Bizim Çoban

( 4 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

230

Okunma

Bizim Çoban

Koyun meler, kuzu meler
Garip gönlü hüzün dolar
Ne de yanık kaval çalar
Dertli dertli bizim çoban

Bu iştendir ekmek aşı
Karabaştır can yoldaşı
Kâh ovada, kâh dağ başı
Gezer durur bizim çoban

Subaşında dinlenirken
Çay ateşte demlenirken
Sevda başta gamlanırken
Hayal kurar bizim çoban

Üstündedir ak kepenek
Yatak olur nerde gerek
Gün doğarken yürüyerek
Köye döner bizim çoban

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Bizim çoban Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bizim çoban şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bizim Çoban şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL