Seven insan bazen aşkta çaresiz kalıyor.. Bu ölümüne sevdalar! Tek raraflı, pek çok acılı oluyor... Seven insan neylesin, gülsüz bahçeyi? Unutur hayatta yanlız kalırsa gülmeyi... Bülbül her zaman ister gül’ü görmeyi Bu mevsim de bahçeler gülsüz... Sevdalar, Sevgisiz olmuyor... Dinçer Dayı
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Seven insan bazen aşkta çaresiz kalıyor.. Bu ölümüne sevdalar! Tek raraflı, pek çok acılı oluyor... Seven insan neylesin, gülsüz bahçeyi? Unutur hayatta yanlız kalırsa gülmeyi... Bülbül her zaman ister gül’ü görmeyi
Aşkın çoğu zaman tatlı bir sancı olduğunu söylerler; bazen de çaresizlikle dolu bir bekleyiş.
Tek taraflı aşklar, karşılıksız duygularla dolup taşan yürekler, gülsüz bahçelerde bülbülün nağmeleri gibi hüzünlü ve derin. Ama unutmayın ki, her bahar geldiğinde, yalnızlık da olsa, umut da yeşerir.
Ve belki de en güzel aşklar, beklenmedik bir anda, en umulmadık yerde filizlenir.
Gönülden samimi ve hüzünlü duygularla yazılmış harika bu yürek sesinizi kutluyor, esenlikler diliyor ve tebrik ediyorum efendim.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.