Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
Sibel Karagöz ( Sibelce Ş
Sibel Karagöz ( Sibelce Ş

GÜNAHIM NEYDİ

Yorum

GÜNAHIM NEYDİ

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

162

Okunma

GÜNAHIM NEYDİ

GÜNAHIM NEYDİ



anlayamadım, anlatamadım,
günün gecesi, gecenin günü,
doğuyor gecelerime,
batıyor ömrümün sabahları,

bir anlamsızlık düşüyor,
hece hece, gece gece,
yaşam ne garip bir şey,
neyi sarsam saklasam,

yabancı, yaban,
anlamsız, düşünüyorum,
öyle kanatsız bir kuş gibi,
kırıklar içinde, anlamın zerresi yok,

öyle yaban, yabancıyım ki,
kendi kendime, bir püf noktası,
aynaya düşen, hayalin peşinde,
ağzımdan dökülüyor, günahım neydi?

öyle dolu,
öyle karamsar,
bir ağlayan gül,
kaldı pencerede, günahım neydi diye diye…
Sibel Karagöz
#sibelkaragözşiirleri
#sibel_karagoz

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Günahım neydi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Günahım neydi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÜNAHIM NEYDİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL