Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
Nûriye Hsbk Akyl
Nûriye Hsbk Akyl

YAĞMUR YAĞSA BEN AĞLASAM

Yorum

YAĞMUR YAĞSA BEN AĞLASAM

( 11 kişi )

2

Yorum

15

Beğeni

5,0

Puan

305

Okunma

YAĞMUR YAĞSA BEN AĞLASAM

YAĞMUR YAĞSA BEN AĞLASAM

Yağmur yağsa, ben ağlasam
Ben ağlasam, yağmur yağsa
Biz ikimiz yarışırken
Filistine güneş doğsa. 😢

Canım dâhil, neyim varsa
Sel götürse dolu vursa
Ben toprağa karışırken
Filistine güneş doğsa. 😢

Nûriye Akyol

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (11)

5.0

100% (11)

Yağmur yağsa ben ağlasam Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yağmur yağsa ben ağlasam şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YAĞMUR YAĞSA BEN AĞLASAM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
Kavi66
Kavi66, @kavi661
7.6.2024 01:48:23
5 puan verdi
Yüregimin derinliklerinde hissettim en acı halin vücut bulduğu şiirinizi .rabbim tez zamanda İsrail köpeklerinin soyunu kurutsun inşallah ve sniirdeki gibi FİLİSTİN ÜZERİNE O MUHTESEM GÜNEŞ DOGSUN inşallah selam saygı duamla üstade
SELAMET99
SELAMET99, @selamet99
6.6.2024 21:15:25
5 puan verdi
İnşaAllah doğacaktır güneş bir gün
Emeğinize yüreğinize kaleminize sağlık üstadem anlam dolu güzel bir şiir tebrik ederim Saygılarımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL