Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Ilknur Senkbeil
Ilknur Senkbeil

Bazen sesli bazen sessiz

Yorum

Bazen sesli bazen sessiz

1

Yorum

10

Beğeni

0,0

Puan

403

Okunma

Bazen sesli bazen sessiz

Sen yoksun
Büyük bir yalnızlık var
Seni özledim
bazen sesli
bazen sessiz
Sensizlik büyük bir boşluk
titreten bir soğuk
korkutucu karanlık
Seni seviyorum
bazen sesli
bazen sessiz

Ilknur Senkbeil

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Bazen sesli bazen sessiz Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bazen sesli bazen sessiz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bazen sesli bazen sessiz şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Güz yorgunu
Güz yorgunu, @g-zcyorgunu
11.5.2024 11:02:15
Sesli bir tebrik bırakıp
Sessizce çıkayım.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL