Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
demircininoğlu
demircininoğlu

MEKTUP

Yorum

MEKTUP

2

Yorum

6

Beğeni

0,0

Puan

322

Okunma

MEKTUP

MEKTUP


~
postacı
tüm mektupları
köy kahvesine
bırakıp gidiyor. ..

o değil
yakayı ele vereceğiz
bir gün

hem
o kadar çok
parfüm sıkma
mısralara

sarhoş oluyoruz
tümden. ..

Fotoğraf/Hüseyin Çomak
Develler Köyü
1990. ..

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Mektup Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Mektup şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
MEKTUP şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
erhantigli
erhantigli, @erhantigli
6.4.2024 17:14:06
Güzel şiirinizi okurken aklıma şu mektuplu mani geldi;
Mektup yazdım acele
al eline hecele
mektup benim vekilimdir
koy koynuna gecele
Gönül Pınarı
Gönül Pınarı, @gonul-pinari
6.4.2024 05:10:00
Güzeldi, tebrikler
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL