Bir insana iki türlü bilgi nasip olur : biri, başkaları tarafından verilen, diğeri ve en önemlisi ise, kendi kendine kazanılandır. -- gibbon

denizli

( 1 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

4,0

Puan

2611

Okunma

denizli

Adın gibi
Sevdalarında
Yalan çıktı

Ne denizi
Gördüm

Ne aşkı

…………
21.11.1999
denizli otogarı

Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

4.0

100% (1)

Denizli Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Denizli şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
denizli şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
GencOgretmen23
GencOgretmen23, @gencogretmen23
3.2.2010 17:15:11
4 puan verdi
Kısa ama özlü gönülden kopan sözler. . .

Çok söze ne hacet her şey sırrında gizli(Otogar)

Saygılarımla . . .
ahmet umut
ahmet umut, @ahmetumut
2.2.2010 13:28:15
......Yaşanmayan aşka isyan..
Denizli neylesin...Selamlar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ