Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
cemal karsavran
cemal karsavran

Seni Bekliyorum

Yorum

Seni Bekliyorum

1

Yorum

4

Beğeni

0,0

Puan

259

Okunma

Seni Bekliyorum

bu gün yüreğim
kıpır kıpır
bir el bekliyorum sıcak
bir merhaba

bir söz bekliyorum
söylenmesi zor olsa da
bir rüzgar gibi bir anda
yüreğimin sesine ses verecek

içimdeki sevgiye
demir attıracak
bir liman istiyorum sığınacak
terk edilmiş olsa da yüreğim

o limanda demir alacak
bir sevgili bekliyorum
yapraklar sarı sarı dökülmeden toprağa
seni bekliyorum

02-11-2002

Cemal Karsavran

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Seni bekliyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Seni bekliyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Seni Bekliyorum şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Güz yorgunu
Güz yorgunu, @g-zcyorgunu
23.3.2024 22:34:35
Umarım gelir, tebrikler.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL