Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Şentürk Dursun
Şentürk Dursun

DÖNMEYECEĞİM

Yorum

DÖNMEYECEĞİM

1

Yorum

18

Beğeni

0,0

Puan

469

Okunma

DÖNMEYECEĞİM

Mekânı olmayan bir kuş olsam da
Gelip de dalına konmayacağım
Aşkın şarabıyla sarhoş olsam da
Bir yandım bir daha yanmayacağım

Şarkımda notamdın dilimde hecem
Seninle geçerdi gündüzüm gecem
Ne yazık değişti şimdi düşüncem
Boşuna yalvarma dönmeyeceğim

Yolumu gözlerken ıssız bir rıhtım
Kapandı yollarım karardı bahtım
Kesindir kararım kesindir ahtım
Bir daha adını anmayacağım

Can dediğim can istedi canımdan
Kıvrım kıvrım nakış çizdi kanımdan
Sevdiklerim bir bir gitti yanımdan
Herkesi dost diye sanmayacağım

Hep ben oldum bu oyunda kaybeden
Boşa üzülmüşüm meğer haybeden
Ders çıkardım her yediğim darbeden
Sahte gülüşlere kanmayacağım

ŞENTÜRK DURSUN

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Dönmeyeceğim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dönmeyeceğim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DÖNMEYECEĞİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ŞÜKRÜ ATAY
ŞÜKRÜ ATAY, @sukruatay
15.2.2024 14:48:25
Muhteşem güzellikteki yürek sesinizi gönülden kutluyorum tebrikler üstâdım.
Kalemine ve duygu dolu yüreğine sağlık diliyorum.
Sonsuz selam, sevgi ve saygılarımla.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL