Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
Abdurrahman Tümer
Abdurrahman Tümer

Reyhanlı insanları

Yorum

Reyhanlı insanları

0

Yorum

4

Beğeni

0,0

Puan

391

Okunma

Reyhanlı insanları

Reyhanlı insanları



Severler misafiri
Kalbi temiz her biri
Gönüllerdedir yeri
Reyhanlı insanları

Dosttane yüzü güler
Hal dili bunu söyler
Dilerse güzel diler
Reyhanlı insanları

Künefesi her daim
Naimdir çokça naim
Genç yaşlısı mülayim
Reyhanlı insanları

Düşküne yardım eder
Hak ile yürür gider
Birbirine can, ciğer
Reyhanlı insanları

Yazın Yenişehir’de
Kışın sobalı evde
Yol boyunda genelde
Reyhanlı insanları

En çok sever humusu
Yanında hem turşusu
Zevk sahibi doğrusu
Reyhanlı insanları

Tarımı pamuk buğday
Gecesinde yıldız ay
Düğünde çeker halay
Reyhanlı insanları

Halka halka müşebbek
Kahvaltıda çökelek
Sevgi dolu her yürek
Reyhanlı insanları

Çaya hiç yok demezler
Haram lokma yemezler
Yalan dolan bilmezler
Reyhanlı insanları

Abdurrahman Tümer

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Reyhanlı insanları Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Reyhanlı insanları şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Reyhanlı insanları şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL